MeerVeldhoven

112-nieuws: brandweer haalt kater van dak • veel agenten op de beenVeel agenten, onder meer in kogelwerende vesten, kwamen gisteravond naar het Manis Krijgsmanhof in Den Bosch na een melding van een ‘mogelijk conflict’, zoals een politiewoordvoerder het omschrijft. Wat er precies is gebeurd is volgens hem niet duidelijk geworden. Wel is duidelijk dat twee auto’s flink beschadigd zijn geraakt en moesten worden getakeld.

De woordvoerder heeft het over een ‘mogelijk conflict’ dat gisteravond rond tien voor negen speelde. Maar wat precies is dus niet duidelijk geworden. Een botsing die is uitgemond in een ruzie of een opzettelijke aanrijding. Het zijn mogelijke scenario’s. Maar helderheid over wat zich heeft afgespeeld heeft de politie op basis van verklaringen van betrokkenen en onderzoek ter plekke niet kunnen krijgen.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.