MeerVeldhoven

112-nieuws: busje al rijdend in brand • omgevallen bomen door slecht weerOp een aantal plaatsen in Brabant was het eind van de middag enorm slecht weer. In onder meer Breda en Tilburg ging dit gepaard met wateroverlast en een harde wind. In de tunnelbak aan de Leursebaan raakte iemand lichtgewond bij een botsing. Mogelijk was het ongeval, waarbij drie wagens betrokken waren, ontstaan, nadat de bestuurder van een van die auto’s moest afremmen voor het vele water.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was de tunnelbak door de politie afgesloten. Hoewel het water inmiddels al flink gezakt is, is de gemeente opgeroepen om de situatie in de gaten te houden.

In de Isolindelaan in Tilburg viel een boom op een auto. De brandweer in de regio Midden- en West-Brabant kreeg vanaf een uur of vier tien meldingen die met het slechte weer te maken hadden. Elders in de provincie was er nog minder aan de hand; nergens kwam het tot grote problemen.

In Deurne scheelde het overigens niet veel: daar viel een boom over de Kranenmortelweg. Even daarvoor hadden kinderen langs die plek gelopen, op weg naar de training bij voetbalclub ZSV. Een 112-correspondent had gehoord van mensen uit de buurt dat allang bekend was dat de boom er slecht aan toe is. De brandweer heeft de boom opgeruimd.

Het KNMI had eerder vandaag al code geel voor heel het land afgekondigd, omdat er enkele stevige regen- en onweersbuien werden verwacht.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.