MeerVeldhoven

112-nieuws: gewapende overval op Lidl • fietser gewond na aanrijdingEen fietser is zaterdagnacht in Son en Breugel door meerdere overvallers belaagd. Het slachtoffer werd door zijn belagers op zijn hoofd geslagen, vervolgens probeerden zij er met zijn fiets vandoor te gaan. Dat mislukte. Een en ander gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart over een op de Sonse Heideweg/Ockhuizenweg, zo melden de wijkagenten van Son en Breugel.

De verdachten gingen er na de mislukte beroving vandoor. Dit vermoedelijk in een kleine witte auto. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden.

06.00 – Vermist meisje (13) is terecht
Update:
Het 13-jarige meisje uit Helmond die sinds maandag was vermist, is in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldde de politie dinsdag. Het meisje was maandagmiddag rond half vier voor het laatst gezien aan de Banckertstraat, zo meldde de politie op Burgernet.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.