MeerVeldhoven

112-nieuws: gewonde bij ongeluk in Waalwijk • brand in dakBij een ongeluk in Bakel is gisterenmiddag rond vier uur de bestuurder van een maïshakselaar zwaargewond geraakt. De politie vermoedt dat hij met zijn voertuig op het Ravensgat moest uitwijken voor tegemoetkomend verkeer. De bestuurder schoot naar voren en heeft met zijn hoofd de voorruit geraakt. De man is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat. De politie hoopt dat het slachtoffer duidelijk kan maken wat er precies is gebeurd. Zijn voertuig, waarmee maïs wordt gemaaid en versnipperd, raakte zwaar beschadigd.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.