MeerVeldhoven

112-nieuws: man steelt auto met kids op achterbank • vrachtwagen lekt teerEen dagje kanoën is voor een gezin in Valkenswaard zaterdagmiddag vervelend afgelopen, toen een dief er met hun auto vandoor ging. En dat was nog niet het ergste: twee minderjarige kinderen zaten op dat moment nog op de achterbank. Waarschijnlijk ook tot grote schrik van de dief, die de Toyota zo’n 16 kilometer verderop weer achterliet en vluchtte.

Het gebeurde allemaal gistermiddag. Het gezin was bezig de kano’s op de oplegger te bevestigen, toen de brutale dief instapte er ermee vandoor ging. Vervolgens kwam hij er waarschijnlijk snel achter dat hij niet alleen was.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.