MeerVeldhoven

A73 dicht door geschaarde vrachtwagen, bestuurder bevrijdDe A73 tussen Cuijk en Haps is vrijdagavond dicht richting Venlo omdat er een vrachtwagen is geschaard. De bestuurder zat bekneld en is later bevrijd door de brandweer. Eerder op de avond was de gehele snelweg afgesloten omdat de weg bezaaid lag met brokstukken.

Het is onduidelijk hoe de beknelde bestuurder het maakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Op het ongeval kwamen veel hulpdiensten af. Er landde ook een traumahelikopter op het wegdek van de snelweg.

Omleiding
Het is ‘s avonds laat nog niet bekend wanneer de weg weer vrij is, meldt Rijkswaterstaat. Voorlopig wordt het verkeer richting het zuiden vanaf knooppunt Ewijk omgeleid. Omrijden kan via Eindhoven over de A50, A2 en A67.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.