MeerVeldhoven

A73 helemaal dicht door geschaarde vrachtwagen, traumahelikopter gelandDe A73 tussen Cuijk en Haps is vrijdagavond dicht in beide rijrichtingen omdat er een vrachtwagen geschaard is. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig. Er is ook een traumahelikopter geland op de snelweg.

Het is onduidelijk hoe de bestuurder van de vrachtwagen het maakt. Ook de oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt nog onderzocht. De snelweg ligt bezaaid met brokstukken.

Omleiding
Het is nog niet bekend wanneer de weg weer vrij is, meldt Rijkswaterstaat. Voorlopig wordt het verkeer richting het zuiden vanaf knooppunt Ewijk omgeleid. Omrijden kan via Eindhoven over de A50, A2 en A67.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.