MeerVeldhoven

A73 weer vrij na ongeluk met geschaarde vrachtwagen, bestuurder bevrijd
De A73 tussen Cuijk en Haps was vrijdagavond enige tijd dicht in de richting Venlo omdat er een vrachtwagen was geschaard. De bestuurder zat bekneld en is bevrijd door de brandweer. Eerder op de avond was de gehele snelweg afgesloten omdat de weg bezaaid lag met brokstukken.

Het is onduidelijk hoe de beknelde bestuurder het maakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Op het ongeval kwamen veel hulpdiensten af. Er landde ook een traumahelikopter op het wegdek van de snelweg. De weg is inmiddels weer vrij.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.