MeerVeldhoven

De Kleine Man strijdtoneel Driebanden Groot Veldhoven 2023-2024Foto: Thieu Vlemmix

De Veldhovense driebanden biljarters gaan binnenkort weer aan de slag voor een nieuw jaarlijks groot toernooi met vrije inschrijving.

Afgelopen april vonden in Café-de-Sportvriend van dit al meer dan een halve eeuw populaire Groot Veldhovens biljarttoernooi de vorige finales (2022-2023) plaats, met als eindwinnaar Joop van Baren.

Nu starten op dinsdag 12 september alweer de eerste poulewedstrijden van jaargang 2023-2024. Gespeeld wordt op de dinsdag- en donderdagavonden en zaterdagmiddagen. Wedstrijdleider Henk Wilbers: “Alle finalisten van de vorige editie hebben zich weer aangemeld. In totaal gaan er 92 deelnemers van acquit, verdeeld over 23 poules van 4. Het finaleweekend staat gepland op eind mei/begin juni 2024”.

Dit keer vormt Café De Kleine Man aan de Kapelstraat ruim een half jaar het strijdtoneel. De deelnemerslijst herbergt dus niet alleen alle finalisten van mei jongstleden, maar bovendien ook nog een flink aantal winnaars van vorige edities.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.