MeerVeldhoven

De Top 900: stem online of kom op deze plekken je lijstje inleverenHet is vrijdag en dag drie van de Top 900-bustour. De Stembus trekt vrijdag via Den Bosch naar het westen van onze provincie. In de bus met onze radiostudio kun je jouw lijst met favoriete liedjes inleveren.

Donderdag werd zanger John de Bever bruut uit zijn bed gehaald door een verslaggeefster want de bus stond voor zijn deur. John leverde keurig zijn lijstje in.

Via Vught ging de bus naar Helmond. Van Geloven Snacks werd eerder dit jaar benoemd tot Gezelligste Bedrijf van Brabant en werd ook vereerd met een bezoekje. Het personeel kwam in ploegen stemmen en namen frikandellen mee voor de presentatoren.

In het zonovergoten Son liep het af en aan met stemmers en in Geldrop kwam een grote vaste schare luisteraars de stemlijstjes inleveren.

Wil jij vrijdag je lijstje bij de bus in komen leveren? Dat vinden we KEIgezellig! Je vindt ons vrijdag hier:

06.00 – 07.30 uur: *geheim*

08.00 – 09.15 uur: Provinciehuis, ’s-Hertogenbosch

10.00 – 11.30 uur: Markt, Etten-Leur

12.00 – 13.30 uur: Basiliek, Oudenbosch

14.00 – 16.00 uur: Kermis, Prinsenbeek

17.00 – 19.00 uur: Markt, Waalwijk

De hele route vind je hier. Stemmen voor de Top 900 kan op omroepbrabant.nl/Top900

De bus rijdt tot en met zondag door de provincie om stemmen op de halen voor de lijst met mooiste muziek ooit gemaakt.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.