MeerVeldhoven

Dichte tot zeer dichte mist in Brabant, zicht minder dan 50 meterMoet je zaterdagochtend vroeg de weg op dan is het oppassen. Het verkeer heeft vanochtend hinder van dichte tot zeer dichte mist. Op sommige plaatsen in Brabant is het zicht minder dan 50 meter. Het KNMI heeft vanwege de dichte mist code geel afgekondigd.

Lokaal kan de mist verraderlijk zijn voor het verkeer. Bij Woensdrecht was het zicht slechts zeventien meter. Ook in de omgeving van Gilze-Rijen en Tilburg was het zicht minder dan vijftig meter.

In de loop van de ochtend zal de mist snel verdwijnen en gaat de zon schijnen. In Brabant wordt het zaterdagmiddag tropisch met 31 graden.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.