MeerVeldhoven

Eefje Maessen Ondernemer van het JaarFoto: Veldhoven Nieuws

Eefje Maessen is uitgeroepen tot Veldhovens Ondernemer van het Jaar 2023. Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens Veldhoven Verbindt in Theater De Schalm.

Eefje Maessen is Veldhovens Ondernemer van het Jaar 2023. Volgens de jury vormt haar maatschappelijke betrokkenheid de belangrijkste afweging voor haar uitverkiezing. Ze zet zich niet alleen in voor haar kledingwinkel Wie in de Kromstraat, waar ze in coronatijd creatieve manieren bedacht om producten toch bij de klanten te krijgen, maar ook voor het hele winkelgebied, Mensen van Veldhoven Live en andere initiatieven. Zo organiseerde ze een actie voor de Voedselbank en andere goede doelen en kwam ze succesvol in actie om Veldhoven Magazine te redden. Eefje krijgt de award uit handen van burgemeester Marcel Delhez, tevens juryvoorzitter.

Nieuwe vorm

Eefje is de eerste die de prijs in de nieuwe vorm krijgt uitgereikt. De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is de opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee, die de prijs liet adopteren door Veldhoven Verbindt. De prijs wordt uitgereikt aan ondernemers die hun sporen hebben verdiend in het Veldhovense bedrijfsleven. Winnaars van die voorloper waren onder meer Tijn Verhoeven, André en Joyce van Reijen, Marcel van Dijk, Eric van Schagen en Louis Groenen.

 

Le Sable Veelbelovend Ondernemer

Chiel Sap

Naast de Veldhovens Ondernemer van het Jaar wordt ook de Veelbelovend Ondernemer van het jaar bekendgemaakt. De aanstormend talenten die door stemmers en de jury zijn verkozen zijn Laura van der Velden en Chiel Sap van restaurant Le Sable. Naast een award kregen zij ook een voucher die ze kunnen inwisselen voor advies door ervaren ondernemers in samenwerking met Ondernemersklankbord Oost-Brabant. Chiel kreeg de prijs uit handen van de burgemeester terwijl Laura de honneurs waarnam in hun restaurant, dat kortgeleden nog opgenomen is in de Michelingids.

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.