MeerVeldhoven

Enorme ravage: tienduizenden colaflesjes vallen uit rijdende vrachtwagen


1/3 Foto: Toby de Kort/SQ Vision.

Een grote lading glazen colaflessen is dinsdagochtend uit een vrachtwagen gevallen op afrit Tilburg-Noord van de A65 in Berkel-Enschot. Dat gebeurde toen de vrachtwagen door de bocht reed. De weg ligt bezaaid met de kratten en flesjes. De afrit van de A65 en de verbindingsweg van de A58 naar de A65 zijn dicht.

Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De vrachtwagen zou onderweg zijn naar de Coca-Cola fabriek in Dongen. Maar in de bocht van de afrit Tilburg-Noord ging het mis. Toen de chauffeur afsloeg naar de Burgemeester Bechtweg (N261) vielen de kratten met tienduizenden colaflesjes uit de wagen.

De weg ligt bezaaid met de flesjes frisdrank, glasscherven en kratten. Rijkswaterstaat is aanwezig en een bedrijf komt de ravage opruimen. De chauffeur is ongedeerd. Hij zou wel erg geschrokken zijn en meteen aan de slag zijn gegaan met het opruimen van de kratjes.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.