MeerVeldhoven

Geen kermis in Veldhoven, toch draait het reuzenrad!Foto: Veldhoven Nieuws

Het is de vraag of er ooit een reuzenrad in Veldhoven gestaan heeft, maar op 9 september draait er toch echt een vrolijk zijn rondjes.

Wie de afgelopen dagen over de Oersebaan reed of bij Schippersstop de tank volgooide, zal de kermisattractie niet zijn ontgaan. B&G Hekwerk bestaat 60 jaar en vierde dat zaterdag 9 september groots met het B&G Festival voor werknemers, familie en vrienden. Er was volop muziek en vermaak voor jong en oud.

B&G Hekwerk verhuisde in 2018 van Best naar Bedrijventerrein Habraken in Veldhoven. Op 17 mei 2019 vond er de officiële opening plaats van de nieuwbouw plaats. De feestvreugde bij het bedrijf is niet te missen! Zowel het pand als de monteursbussen stralen het 60-jarig jubileum uit.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.