MeerVeldhoven

Geen treinen tussen Bergen op Zoom en GoesEr rijden tot maandagochtend 09.00 uur geen treinen tussen Bergen op Zoom en Goes. Het treinverkeer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom kan maandag wel rijden, zo meldt een woordvoerder van de NS.

In Zeeland wordt gewerkt aan aan de Zeeuwse lijn (spoorweg tussen Vlissingen, Middelburg, Goes en Bergen op Zoom) maar de werkzaamheden gaan langer duren door complicaties. De NS verwacht dat het tot maandagochtend 09.00 uur duurt.

Ze probeert bussen in te zetten voor een pendeldienst Bergen op Zoom-Goes. “In welke mate dat zal lukken is nog niet duidelijk”, aldus een NS-woordvoerder. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Dit weekend reden er vanwege de werkzaamheden al bussen tussen Vlissingen en Roosendaal.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.