MeerVeldhoven

Gezellige zondag in Zonderwijk – VeldhovenRommelmarkt

Rommelmarkt

Foto: Kyrios Kyriakos via Pixabay

Op zondag 10 september houden Stichting Ons Zonderwijk en Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk een gezellige dag in en rond Ontmoetingscentrum ’t Tweespan. Zo is er een rommelmarkt en voor de kinderen is er jeugdinstuif: allerlei spelletjes en knutselactiviteiten.

Ook wordt de social sofa onthult op deze dag. Deze sofa is een prachtig mozaïekkunstwerk waar door een aantal bewoners uit Zonderwijk de afgelopen maanden hard aan gewerkt is. De social sofa wordt als cadeau -namens heel Zonderwijk-  aan het bestuur van Ontmoetingscentrum ’t Tweespan gegeven omdat ’t Tweespan 40 jaar bestaat.

De rommelmarkt en jeugdinstuif beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De onthulling van de social sofa begint 13.30 uur.

Locatie voor alle activiteiten en de onthulling van de social sofa: Ontmoetingscentrum ’t Tweespan aan de Mira 2 in Veldhoven-Zonderwijk.

Entree voor de rommelmarkt en de jeugdinstuif is helemaal gratis!

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.