MeerVeldhoven

Gratis loopbaangesprek in Bibliotheek VeldhovenFoto: The Image Partner

Vragen over je loopbaan? Maak ze bespreekbaar bij Carin van Holstein tijdens de Week van de Loopbaan in de bibliotheek.

Heb je last van werkdruk? Voel je je niet gewaardeerd? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?
Als loopbaanprofessional geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Tijdens de week van de loopbaan op maandag 18 t/m woensdag 22 september ben ik aanwezig in de Bibliotheek Veldhoven voor al jouw loopbaanvragen.
Een laagdrempelige manier om de eerste stap te zetten naar meer werkenergie en -plezier. Ze neemt de tijd voor je, luistert aandachtig en denkt mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Plan een gratis afspraak in via  www.calendly.com/klikhrkennismaken

“Maak problemen bespreekbaar. Alleen dan kunnen ze opgelost worden”, aldus Carin van Holstein van Klik-HR.

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.