MeerVeldhoven

Herman van der Zandt wordt presentator De Slimste Mens
Herman van der Zandt uit Breda gaat de succesvolle televisiequiz De Slimste Mens presenteren. Philip Freriks stopt na het winterseizoen van 2024. Dat heeft KRO-NCRV, die het programma uitzendt, maandag bekendgemaakt. Van der Zandt maakte deze zomer bekend na ruim twintig jaar over te stappen van de NOS naar KRO-NCRV.

Freriks zal de leiding over het programma nog drie seizoenen voor zijn rekening nemen. Zijn laatste uitzending wordt de finale van het seizoen 2024/2025. Freriks presenteert het programma sinds 2012.

Dankbaar
“Vanzelfsprekend zijn wij Philip enorm dankbaar voor zijn fantastische bijdrage aan De Slimste Mens”, stelt mediadirecteur Sandra Hilster van KRO-NCRV.

“Hij heeft er samen met Maarten van Rossem voor gezorgd dat de kennisquiz is uitgegroeid tot een van de populairste programma’s van Nederland. Wij hebben er vertrouwen in dat we in Herman een waardige opvolger hebben gevonden.”

Slimste Mens
In De Slimste Mens beantwoorden bekende Nederlanders gedurende een aantal rondes vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Het programma ontpopte zich de afgelopen jaren tot een van de best bekeken programma’s op de Nederlandse televisie.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.