MeerVeldhoven

Informatiebijeenkomst Seniorweb op 12 september


Wilt u uw digitale kennis vergroten of opnieuw oppoetsen?  Op dinsdag 12 september presenteert Seniorweb Veldhoven in de bibliotheek aan het Meiveld het programma voor het komende najaar.

Voorzitter Jan Bos: “De start, begin dit jaar,  van een digitaal café trok veel belangstelling en we openen onze informatiebijeenkomst  dan ook met een Digitaal Café, met als thema “COOKIES”, die vreselijke dingen die gebruikers van PC, telefoon of tablet flink kunnen irriteren. Wij informeren u over wat u wel of beter niet kunt doen aan dit verschijnsel. Elke 2e dinsdag van de maand is er een nieuw Digitaal Café.”

Hoofdmoot van de informatiebijeenkomst is echter de toelichting op het cursusprogramma, dat zoals te doen gebruikelijk, start met de cursussen Windows 10/11 en de tabletcursussen (iPad en Android). De startdata van de cursussen zijn al bekend. U kunt ze vinden op onze website www.seniorwebveldhoven.nl.    

Workshops en presentaties

Op het programma staan dit najaar o.a. een workshop PC op orde en 3 tweedaagse workshops, te weten de altijd zeer druk bezochte workshop “Doe meer met uw foto’s”,  en een workshop waarbij wij u gaan helpen bij de installatie of het upgraden van uw PC naar Windows 11. Een karweitje waar velen toch tegenop zien.

Nieuw in het najaarsprogramma is een workshop Excel. In die 2-daagse workshop leert u de basisbeginselen van het programma Excel in dag 1, en is er na een week thuis oefenen een terugkom-bijeenkomst om u verder op weg te helpen.

 Inloopochtend

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen de eerste en derde dinsdagochtend van de maand ( te beginnen op 5 september ) terecht op de inloopochtend in de Bibliotheek. U kunt desgewenst uw eigen apparaat  meenemen.

Informatiebijeenkomst.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 12 september in de bovenzaal van de bibliotheek Veldhoven. Aanvang  14.00 uur. De toegang is gratis, de koffie is gratis en ook het cookie (pardon: koekje)  is gratis. Na de bijeenkomst kunt u, als u dat wil, ter plekke inschrijven voor een cursus, presentatie of workshop.

Meer informatie over cursussen, workshops en presentaties vindt u op de website www.seniorwebveldhoven.nl

 

 

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.