MeerVeldhoven

KWF Collecte van 3 tot en met 9 septemberFoto: KWF

Het Koningin Wilheminafonds houdt van 3 tot en met 9 september de jaarlijkse collecte. Ook voor Veldhoven staat deze aangekondigd in het collecterooster van het CBF.

Veldhoven heeft een samenwerking met het CBF. U ziet in dit rooster de Erkende Goede Doelen die door zowel heel Nederland collecteren als in uw gemeente.

CBF is een kwaliteitskeurmerk voor goede doelen. Als je het logo tegenkomt op een brief of collectebus, heb je garantie dat er verantwoord met een gift wordt omgegaan. Het keurmerk wordt uitgegeven door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). De naam CBF blijft maar de omschrijving Centraal Bureau Fondsenwerving is inmiddels geschrapt. Er is gekozen voor de toevoeging ‘Toezicht op goeddoen”.

Collectebord

Het keurmerklogo van CBF staat op de collectebus en natuurlijk moet de collectant zich kunnen legitimeren. Het KWF collecteert sinds 2022 met een collectebord. Dat werkt heel makkelijk. Mensen hoeven alleen de QR-code op het bord te scannen met een mobiele telefoon. En hun donatie via iDEAL is meteen binnen bij KWF.

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.