MeerVeldhoven

Man (22) rijdt 104 kilometer te hard over A59, tweede keer in jaar tijdEen man van 22 uit Dongen heeft zondagmorgen ruim 100 kilometer te hard gereden over de snelweg A59. De politie betrapte hem op de Maasroute bij Waalwijk. Hij reed toen 204 kilometer per uur, waar een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur geldt.

De automobilist werd rond kwart voor elf ‘geflitst’ en werd direct daarna aan de kant gezet. Hij moest meteen zijn rijbewijs inleveren. Justitie gaat nu bepalen hoe lang de man niet achter het stuur mag plaatsnemen.

De politie is niet te spreken over de actie van de wegpiraat. “Over verkeersveiligheid te spreken.. en een remweg. Controles blijven noodzakelijk.”

Tweede keer in de fout
Het is niet voor het eerst dat de jonge bestuurder veel te hard reed. De man reed vorig jaar ook al een keer te hard en ook toen werd zijn rijbewijs afgepakt, schrijft de verkeerspolitie Zeeland West-Brabant in een bericht op X, het voormalige Twitter.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.