MeerVeldhoven

Mijlpaal gevierd op basisschool De Brembocht | HuysackersFoto: Basisschool De Brembocht | Huysackers

Op Veldhovens jongste basisschool, De Brembocht | Huysackers is vandaag een feestje gevierd. De mijlpaal van 100 leerlingen is er gepasseerd.

Voor de zomervakantie volgden er 96 leerlingen onderwijs op De Brembocht I Huysackers en nu (na de zomervakantie) zijn er meer dan 100 leerlingen gestart. Vandaag (12 september) is met de leerlingen van locatie Huysackers en het team stilgestaan bij dit bijzondere moment.

Traktatie

Om 8.15 uur lag de rode loper uit. De leerlingen werden ontvangen met muziek, ballonnen en een bellenblaasmuziekje. Natuurlijk was er een traktatie: een overheerlijk ‘100’-gebakje. Verder werd het filmpje ‘Oplevering tijdelijke voorziening’ bekeken. De peuters van Kinderopvang Nummereen werden ook bij de feestelijkheden betrokken.

Iedereen kijkt nu vol verwachting uit naar de oplevering van de prachtige , die perfect past bij de visie van De Brembocht | Huysackers. De school hoopt dan ook nog veel leerlingen te mogen verwelkomen de komende weken, maanden en jaren.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.