MeerVeldhoven

Nog tot en met 17 september kunst kijken in KnegselFoto:

Nog tot en met 17 september vindt de Kunstexpositie plaats in Knegsel. 20 kunstenaars exposeren hun werk in het bosgebied vlakbij het centrum van Knegsel. 3 kilometer, op eigen gelegenheid en gratis.

De route start bij ‘De Leenhoef’ Steenselseweg 8A. Hier vindt u ook een routebeschrijving en u kunt hier gratis parkeren.

LandArt in Knegsel, brengt kunst en natuur op een bijzondere manier samen, en belooft bezoekers een buitengewone ervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en de verbeelding stimuleert. LandArt wordt nu voor de 16e keer georganiseerd door stichting LandArt Brabant in samenwerking met Gemeente Eersel en Visit Eersel.

Herinnering en toekomst

LandArt in Knegsel brengt toonaangevende kunstenaars vanuit heel Nederland, de Kempenregio en zeker ook uit Knegsel zelf, samen om kunstwerken te creëren die perfect passen in het natuurlijke landschap. Deze adembenemende sculpturen en installaties zijn zorgvuldig geplaatst op strategische locaties in de natuur van Knegsel, waardoor de schoonheid van de omgeving wordt geaccentueerd en nieuwe perspectieven worden geboden. Dit alles leidt tot een prachtige LandArt wandelroute van een kleine 3 kilometer. Deze editie gaat gepaard met het thema ‘Herinnering en Toekomst’, een thema dat de gedachten zeker zal stimuleren.

LandArt

Loop de LandArt Route 

De route is een kleine 3 kilometer. Parkeren kan bij Gemeenschapshuis de Leenhoef. Vanuit daar is het een kleine 300 meter naar de start van de route, waarmee de totale route op 3,6 kilometer komt. Ook zijn er in Knegsel voldoende mogelijkheden om lekker iets te eten of te drinken. Denk maar aan cafetaria de Weefkamer of natuurlijk Dinee Cafe de Kempen.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.