MeerVeldhoven

Overleden meisje (3) op kinderdagverblijf blijkt te zijn gestiktHet 3-jarige meisje dat maandag om het leven kwam bij een kinderdagverblijf aan de Empelseweg in Den Bosch blijkt te zijn gestikt door een lint dat ze om haar nek had hangen. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk.

Het kindje werd maandagmiddag rond één uur gevonden op het buitenterrein van kinderdagverblijf ‘t Goudvisje in het stadsdeel Empel. Ze was niet meer aanspreekbaar. Hulpdiensten konden het slachtoffertje niet meer redden.

Het meisje was de dochter van een van de medewerkers van de opvang. Omdat het overlijden andere kinderen, medewerkers en ouders zo aangreep, bleef de opvang dinsdag dicht.

Veel mensen kwamen dinsdag langs bij de kinderopvang om medeleven betuigen. Ze legden bloemen neer en staken kaarsjes aan bij de poort.

LEES OOK:

Meisje (3) overleden op kinderopvang in Empel, kindje buiten gevonden

Mensen leggen bloemen en kaarsjes bij opvang Empel: ‘Ik wil de pijn delen’Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.