MeerVeldhoven

Politie omsingelt kantoorpand met honden om inbrekers te pakkenDe politie heeft met meerdere eenheden dinsdagavond een kantoorpand van bouwbedrijf Hendriks in Oss omsingeld. Er zijn politiehonden ingezet en boven de omgeving aan de Kanaalstraat cirkelde een helikopter.

De actie kwam na een melding dat een schoonmaakster in het pand was overlopen door inbrekers. Volgens omstanders zouden er mogelijk ‘meerdere mensen in het gebouw zijn’.

Daarop heeft de politie het pand doorzocht. Ook het terrein rond het gebouw werd uitgekamd. Behalve de geschrokken schoonmaakster werd niemand anders gevonden.

Rond kwart over negen werd de inzet van de politiehelikopter afgeblazen. Ook de hondenteams vertrokken weer naar huis.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.