MeerVeldhoven

PSV’er Noa Lang lanceert zijn eerste single: ‘Noano 7K op je feestje’Noa Lang heeft zijn eerste single gelanceerd. De voetballer van PSV maakte in het verleden ook al eens een rap. Hij heeft nu onder naam Noano een single opgenomen. Het nummer heet ‘Noano 7K op je feestje’ en is te beluisteren via alle streamingplatforms.

De Nederlandse international maakte al eens een rap toen hij bij de Belgische club Club Brugge vertrok. Toen hij naar PSV kwam, sprak hij al even over het nieuwe nummer dat hij had gemaakt. Hij kreeg daar veel reacties op.

Om middernacht lanceerde Lang de volledige versie van het nummer. “Dit wilden jullie toch?”, schreef hij op Instagram nadat zijn single online was gekomen.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.