MeerVeldhoven

UNA en Gemert scoren beide nietTielemans haalt uit namens UNA

Tielemans haalt uit namens UNA

Foto: Thieu Vlemmix

De verwachtingen voorafgaand aan de wedstrijd UNA-Gemert waren hoog. Uiteindelijk volgde een puntendeling in een van beide kanten matige wedstrijd.

Wat beloofde een mooie wedstrijd te worden tussen twee van de betere ploegen uit de Derde Divisie, allebei in staat om er wat aantrekkelijks van te maken, is uiteindelijk een nogal teleurstellende partij geworden. Heel veel kansen wisten beide partijen niet te creëren en het voetbal op zich hield evenmin over. Hoewel UNA in de tweede helft wel aandrong en een paar kansen schiep o.a. Max van den Akker: het was 0-0 en het bleef ook 0-0. Meer kwam beide ploegen ook niet toe, daarvoor was het totale spel te matig.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.