MeerVeldhoven

Wegafsluiting in Oerle vanwege kermisFoto: Veldhoven.nieuws

De kermis in Oerle begint op vrijdag 15 september en duurt tot maandag 18 september. In verband hiermee zijn de Oude Kerkstraat en Nieuwe Kerkstraat deels afgesloten in beide richtingen.

De organisatie wil dat iedereen zich welkom voelt op de kermis. Daarom is er een prikkelarm uur op zaterdag 16 september, van 14.00 tot 15.00 uur.

Bijvoorbeeld mensen met autisme, epilepsie of ADHD kunnen zo ook op een fijne manier de kermis bezoeken. De organisatie zorgt tijdens het prikkelarme uur voor zo min mogelijk rook en licht(flitsen), en dempt de muziek. Bezoekers krijgen meer tijd om in te stappen en draaisnelheden worden aangepast waar mogelijk.

Wegen afgezet in Oerle

Bent u van plan door Oerle te reizen in de periode van 13 tot en met 20 september? Houd dan rekening met wegafsluitingen. De Oude Kerkstraat en de Nieuwe Kerstraat zijn deels afgezet in beide richtingen vanwege de kermis. Bekijk alle afsluitingen en wegwerkzaamheden op de pagina ‘wegwerkzaamheden‘.

 

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.