MeerVeldhoven

Wegwerkzaamheden aan Kempenbaan, Meerveldhovenseweg & Onze Lieve VrouwedijkFoto: Veldhoven Nieuws

Het Máxima MC in Veldhoven kan komend weekend wat lastiger bereikbaar zijn vanwege wegwerkzaamheden. Houd daarom rekening met extra reistijd.

  1. Kempenbaan en Meerveldhovenseweg dicht in het weekend van 22-25 september
    In het weekend van vrijdag 22 september 20.00 uur tot en met maandag 25 september 05.00 uur is de Kempenbaan en Meerveldhovenseweg richting Eindhoven (De Run 4200 richting Ulenpas) dicht. In dat weekend zijn ook toerit 32 van de N2 richting Antwerpen/Venlo en afrit 32 van de N2 vanuit Antwerpen/Venlo dicht. Je wordt ter plaatse met borden omgeleid via de A67 en als je afrit 31 Veldhoven-West neemt, kun je Máxima MC bereiken.

Houd rekening met extra reistijd

Kom je vanuit een andere richting dan word je omgeleid zoals op de kaart is weergegeven. Houd rekening met een extra reistijd van 5-10 minuten als je dit weekend moet werken.
Op de website www.kempenbaanveldhoven.nl vind je actuele informatie over de werkzaamheden.

  1. Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre van dinsdag 19 september 6.00 uur t/m donderdag 21 september 23.00 uur dicht

De hoofdrijbaan en fietspaden aan de Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre zijn gedurende 3 dagen volledig afgesloten voor verkeer. Het gaat om het deel vanaf de rotonde bij de Van Dijklaan tot aan het bruggetje over De Dommel. De hoofdrijbaan, fietspaden en bermen worden onder handen genomen. Tot 9 oktober kan verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.