MeerVeldhoven

Zorgen om vermiste Merin van Haaften (82) die op weg was naar HoogerheideDe politie is dringend op zoek naar de 82-jarige Merin van Haaften uit het Zeeuwse Tholen. Hij vertrok zaterdagochtend om kwart over tien richting Hoogerheide, maar is daar nooit aangekomen. De man heeft dringend medicijnen nodig en daarom maakt de politie zich ernstig zorgen.

Reden voor de politie om een foto, de naam en een signalement van de vermiste man te verspreiden. Volgens Omroep Zeeland heeft de politie zaterdag onder meer in Woensdrecht naar hem gezocht. Dit zonder resultaat.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de man zaterdag om 11.40 uur nog heeft getankt in het Belgische Stabroek. Ook is hij volgens Omroep Zeeland later nog gezien net over de grens in Frankrijk. De man is op pad in zijn auto, een Hyundai i-10 met het kenteken: PR-186-X.

Signalement
Merin van Haaften heeft grijs/wit achterovergekamd haar en een grijs/witte snor. Verder draagt hij een bril met zwart montuur. Op het moment van vertrek had hij een witte polo met korte mouwen, een blauwe spijkerbroek en halfhoge schoenen aan.Source link

meerveldhoven.

De missie van het team achter Meer-Veldhoven.nl is vrij eenvoudig, namelijk een overzicht bieden van al het nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven en de omliggende regio, inclusief Eindhoven en andere nabijgelegen gebieden. Dit doen wij door dagelijks nieuwe artikelen en updates aan onze website toe te voegen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun omgeving.